Dette er Sangverket

sangverket 22

«Sang med glede, variasjoner og bredde»

Sangverket er et blandet kor bestående av damer og menn som liker å synge og utvikle sin egen stemme sammen med andre. Vi har stor takhøyde tross vårt ønske å være et kor med ambisjoner. 

Sangverket kan defineres som et kammerkor. Vi synger en del klassisk, men har også hatt mye fokus på bredde opp gjennom årene. Korets musikalske spennvidde er stor, og av tidligere gjennomførte prosjekter kan blant annet nevnes Mozarts Requiem, Requiem av John Rutter, Requiem av Gabriel Faure, egen Prøysen- forestilling med CD innspilling, Folketonekonsert, Afrikansk messe, Negro spirituals med mer, prosjekt med norsk-afrikanske folketoner i samarbeid med Solo Cissokho og Per Oddvar Hildre.

Sangverket ble etablert i 1980. Koret består i dag av ca. 22 sangere i alderen 25 til 60 år.

  • Øver i Ris kirke mandager kl 18:30 –21:00
  • Dirigent Inger Uberg, se mer informasjon om henne nedenfor.

Vi ønsker flere velkommen til å synge med oss! Vi har åpne korøvelser for nye medlemmer gjennom hele vårsemesteret 2023. Du finner mer informasjon her.  Test og prøv deg😊 Meld gjerne din interesse ved å sende e-post til dirigent@sangverket.no.

Hva koster det:
  • Åpningstilbud for nye medlemmer: 1500 kr det første prøvesemesteret
  • Kontingent: 2.000 kr pr. semester
  • Student: 875 pr.semester

Inger Uberg har vært vår dirigent fra 2021. Hun er klassisk sanger, spesialisert i tidligmusikk, kordirigent, sangpedagog og musikkjournalist. Alle elementene av mitt yrke gir mennesker musikkopplevelser på ulike måter – lyttende til meg på konsert eller radio, eller medskapende som sangere i kor. Du kan se mer om henne her: http://ingeruberg.com.

Vi har i mange år hatt en nært samarbeid med arrangør og komponist, kantor Terje Baugerød. Terje Baugerød jobber som kantor (organist) i Ris kirke i Oslo. Han er også aktiv som komponist / arrangør og frilansmusiker. Som organist er han opptatt av å trekke inn andre musikalske stiler og uttrykk enn det som er vanlig i norske gudstjenester. Han mottok stipend fra Statens Kunstnerstipend i 2003 i kategorien ”populærkomponister” for å komponere på fulltid en periode. Han har utgitt mange noter på Norsk Musikforlag. I januar 2004 var han noen uker i Mali, Vest-Afrika, på research i forbindelse med et større komponist-oppdrag. Terje Baugerød har laget korarrangementene på mye av stoffet koret har gjort i senere tid.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: