Velkommen til åpne korøvelser våren 2023

Sangverket er i gang med et spennende og innholdsrikt kor-år. Vi søker nå nye sangere til koret – herrestemmer er spesielt velkomne 🥰

Vi øver til konsert med et utrolig stilig verk, MESSE av komponisten og jazzpianisten Steve Dobrogosz. Vi forbereder også en herlig sommerkonsert med kjærlighetssanger fra hele musikkhistorien!

Hos oss får du et hyggelig og inkluderende kor-felleskap, med morsomt og svært variert repertoar og verdens herligste øvingslokale; Ris kirke! Vi er et blandet kor som jobber seriøst og liker å strekke oss så langt vi kan. Samtidig skal det være gøy og trivelig på korøvelse – smil og latter sitter løst hos oss!

Dirigenten vår, Inger Øvrebø Uberg er sanger selv, og veileder koret slik at hver sanger skal kunne oppleve personlig utvikling.

Hvis du lurer på om Sangverket kan være koret for deg, så er du hjertelig velkommen på åpne øvelser denne våren. Ta kontakt med dirigent@sangverket.no.  

Det er helt uforpliktende å komme på åpen øvelse. Du velger selv om du vil prøve å synge med eller om du bare vil se og høre hvordan vi jobber.

Vi øver hver mandag i Ris kirke kl. 18.30 til 21.00. 

Håper vi sees!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: